Papiros-téntás próbálkozásaimat teszem fel erre a blogra.

Archívum

Reklám

2008.06.20. 11:48 | NagyMisu | Szólj hozzá!

   Egészen kis koromban, amikor még volt televíziónk, láttam egy reklámot a hárompengés biztonsági borotva áldásos hatásairól.
   A reklámban egy jóvágású bácsi borotválkozott. Először még mutatták az egész fejét, de aztán úgy ráközelítettek az állára, hogy csak néhány szál szőr és a borotva három pengéje látszott.
   Ekkor – egészen lassan – elkezdte húzni a borotvát, így jól kivehető volt, hogy az első penge a sörte külső egyharmadát, a második a maradék szőr felét, a harmadik pedig a második által meghagyott csonkot távolítja el, és a bőrfelület teljesen szőrtelenné válik.
   A reklám végén egy csinos, szőke néni megsimogatta a bácsi állát, és igencsak elcsodálkozott, hogy milyen tökéletesen sima…
    
   Azóta a hárompengés biztonsági borotva könnyen beszerezhető sorozattermék, így a szenvedő emberiségnek még egy alapvető létszükséglete ki van elégítve.
   Nekünk már jó ideje nincs tévénk, ezért nem is tudtam, hogy azóta már a tudomány rég túlszárnyalta a hárompengés biztonsági borotvát, és már négy-, sőt ötpengés darabokat is elő tudnak állítani.
   Ezen elmaradottságom Ausztriában tudatosult bennem először, amikor síelés után a szállásunkon tévéztünk.
   A filmbe itt-ott belecsempészett reklámokban többször is felmerült az ötpengés biztonsági borotva ügye. A félperces ismeretterjesztő műsor bemutatta, hogy mire képes az öt penge: egy felnagyított, de hamisíthatatlanul élő felvételen látszott, amint a pengék ötödrészenként szedik le a szőrt az állról, míg az teljesen sima nem lesz.
    

 


   Őszintén szólva nem nagyon értettem a dolgot.
   Ennyivel életlenebbek lettek a pengék?

2008. 01. 21.

Címkék: reklám ezek az emberek...!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagymisu.blog.hu/api/trackback/id/tr59530477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása